Educatief Centrum

Het Educatief Centrum staat voor Perspectief werk(t)!

We leiden onze leerlingen op voor een passende plek op de arbeidsmarkt. We maken goede werknemers van onze leerlingen aan de hand van onze werknemersvaardigheden en bieden de mogelijkheid om een Entree diploma te behalen waar dit binnen de mogelijkheden ligt.

“We leiden onze leerlingen op voor een passende plek op de arbeidsmarkt. We maken goede werknemers van onze leerlingen aan de hand van onze werknemersvaardigheden.”

We benadrukken de kwaliteiten van de leerling en zorgen dat zij deze verder kunnen ontwikkelen. Samen met de leerling, ouders en hulpverlening staan we voor een duidelijk plan waarin de leerling de juiste certificaten behaalt en perspectief heeft voor de toekomst. Door een stabiele en veilige omgeving te creëren waar de leerling naast onderwijs ook zorg kan krijgen kan hij of zij zich ontwikkelen tot een zelfstandig mens met dromen en mogelijkheden.

"We benadrukken de kwaliteiten van de leerling. We maken een plan, waarin de leerling de juiste certificaten behaalt en perspectief heeft voor de toekomst."

Volgende pagina

Inhoud